

Time	Activity	Length of Time
8:30-8:45	Arrival Wash Hands Breakfast	15 minutes
8:45-9:05	Morning Meeting	20 minutes
9:05-10:05	Centers Explicit Instruction Read Aloud	60 minutes
10:05-10:10	Transition to Gross Motor	5 minutes
10:10-10:40	Gross Motor Equipment	30 minutes
10:40-10:50	Transition from Gross Motor Bathroom	10 minutes
10:50-11:05	Wash Hands Snack	15 minutes
11:05-11:20	Shared Reading	15 minutes
11:20-12:35	Uninterrupted Free Play	75 minutes
12:35-12:45	Cots Wash Hands	10 minutes
12:45-2:15	Lunch & Rest	90 minutes
2:15-2:25	Cots Bathroom	10 minutes
2:25-2:40	Music & Movement	15 minutes
2:40-2:50	Afternoon Meeting	10 minutes
2:50-3:00	Departure	10 minutes

Gross Motor Equipment: 10:10 AM - 10:40 AM

Lunch & Rest: 12:45 PM - 2:15 PM

Paraprofessional Lunch: 11:45 AM - 12:30 PM

Uninterrupted Free Play: 75 minutes

